Onderhoudsabonnementen

Service op maat

Ook na ingebruikname van installaties is Vellema Installatietechniek uw betrouwbare partner met een breed pakket aan diensten op het gebied van service & onderhoud. Vellema staat garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen.

U heeft hiervoor de keuze uit verschillende contractvormen, die geheel op uw wensen kunnen worden vastgesteld. Uiteraard geven wij u gratis advies over de servicemogelijkheden. En zullen u ook aangeven welk maandbedrag van toepassing. Eén ding kunnen we u echter op voorhand zeggen: bij ons bent u verzekerd van de beste service tegen de scherpste prijs.

U kunt kiezen uit 3 serviceniveaus:
Vellema Basis Onderhoud
Vellema Service Plus
Vellema All-In

Vellema Basis Onderhoud

Bij dit abonnement krijgt uw installatie een periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten.

Vellema Service Plus

Bij dit abonnement krijgt uw installatie een periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten en verhelpen storingen.

Vellema All-In

Bij dit abonnement krijgt uw installatie een periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten. Daarnaast worden storingen direct verholpen inclusief vervanging materialen. Aan dit abonnement zijn enkele voorwaarden verbonden. 

Aanvullende voorwaarden

Niet ouder dan 8 jaar voor de merken: Daalderop, Nefit en Remeha.
Niet ouder dan 5 jaar voor overige merken.
Maximale leeftijd van toestel 12 jaar, daarna wordt het onderhoudsabonnement automatisch omgezet in een Service Plusabonnement.

Overzicht van alle abonnementen

 afbeelding-serviceabonnementen-2016

Hier ziet u een overzicht van de verschillende abonnementen en maandtarieven 2017 en kunt u direct een abonnement afsluiten:

Maak alle velden leeg

Deze maandtarieven zijn gebaseerd op een gebied van 30 kilometer rondom Hallum. Uiteraard zijn wij u ook daar buiten graag van dienst. Neemt u contact op voor een serviceabonnement op maat. Hier leest u onze algemene service voorwaarden.

* Enkel in combinatie met een cv-ketel

** Enkel onderdelen binnen de mantel van de cv ketel vallen onder het All-in abonnement.