Serviceabonnementen

serviceabonnementenMet een service-abonnement staat Vellema garant voor een snelle en adequate service. U bent het hele jaar verzekerd van vakmanschap, persoonlijk contact en een 24/7 storingsdienst.

Door regelmatig onderhoud aan cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel blijven deze in optimale conditie. Eventuele onverwachte storingen worden door onze 24 uur-service snel verholpen. Vellema staat garant voor gedegen onderhoud, snelle reparaties en het adequaat verhelpen van storingen. Een serviceabonnement biedt zekerheid en comfort.
Wij hebben 3 serviceniveaus:

Vellema Basis Onderhoud
Vellema Service Plus
Vellema All-in

Vellema Basis Onderhoud

Een periodieke onderhoudsbeurt inclusief voorrijkosten

Vellema Service Plus

Bestaat uit het Basis Onderhoud abonnement inclusief snel en kosteloos verhelpen van storingen.

Vellema All-in

Dit bestaat uit het Service plus abonnement inclusief vervanging van materiaal.

Een storing van de centrale verwarming of warmwater installatie, is veelal snel te verhelpen
door de instructies op te volgen van het apparaat. Blijft de storing bestaan, bel dan met het team van Vellema.

Redenen om te kiezen voor een periodiek onderhoud

Veiligheid

Periodiek onderhoud verhoogt de brandveiligheid van elke installatie. Ook de brandweer raadt aan om uw centrale verwarming regelmatig te laten controleren door een ervaren cv monteur. Daarnaast eisen steeds meer brandverzekeringen een regelmatige inspectie van het CV-toestel.

Verminderde kans op storingen

Bij periodiek onderhoud worden problemen op tijd opgelost en kleine defecten gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.

Voorkomen van hoge reparatiekosten

Door het periodiek onderhoud blijft uw installatie langer in goede staat en gaan onderdelen langer mee. Ook kleine problemen kunnen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. U bespaart op eventuele dure vervangingen, voorrijkosten en arbeidsloon wanneer een monteur moet langskomen.

Langere levensduur van uw installatie

Moderne CV-ketels zijn dag en nacht in de weer om warmte en warm water te leveren. Net als uw auto is het geen overbodige luxe om deze regelmatig te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij periodiek onderhoud blijft uw CV of warm water installatie langer in goede staat en met een langere levensduur. De aanschaf van een nieuwe cv-ketel, combi-ketel, geiser of boiler kan zo worden uitgesteld.

Hoger rendement

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement.
Hr-ketels kunnen alleen een hoog rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!

Meer weten of direct een onderhoudsabonnement afsluiten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.Wij helpen u graag verder met het besparen van energie, milieu en geld!

Onderhoudsabonnement afsluiten Contact