Kenniscentrum

Home Duurzame energie Kenniscentrum

Kenniscentrum Duurzame Energie te Hallum, Friesland

KenniscentrumEnergie neutraal bouwen heeft de toekomst. In de komende jaren gaat Nederland steeds energie zuiniger bouwen, tot (bijna) energie neutraal in 2020. Dit is vastgelegd in Europees en Nederlands overheidsbeleid. Vellema gaat mee in deze ontwikkeling en heeft in 2010 het Kenniscentrum Duurzame Energie in Hallum opgezet. Wijlen astronaut en pionier op het gebied van duurzaamheid Wubbo Ockels heeft het centrum destijds feestelijk geopend.

vellema

In het kenniscentrum is alle kennis en kunde verzameld op het gebied van duurzaamheid. Na de bouw van de slimme installatiewoning in 2006 zijn alle technieken, ervaringen en innovaties die voor en tijdens de bouw zijn toegepast samengekomen in dit kenniscentrum met als doel de energie neutrale missie verder uit te rollen. Particuliere klanten en bedrijven te gaan informeren en adviseren over mogelijkheden en innovaties op het gebied van duurzaamheid. Producten te installeren en promoten die duurzaam en energiebesparend werken. Op afspraak worden in het kenniscentrum de nieuwste ontwikkelingen getoond en technische tekeningen besproken voor een zo optimaal energiezuinig niveau.

Energie neutraal

huisEen fijn huis met zeer lage of zelfs geen energiekosten is een energie neutrale woning. In deze milieuvriendelijke en comfortabele woningen tocht het niet, is het gelijkmatig warm, voelen de vloeren niet koud aan en er is steeds aanvoer van verse lucht.
Energiezuinig en energie neutraal bouwen heeft ook veel marktvoordeel ten opzichte van standaard nieuwbouw. Voorafgaand aan de eigenlijke bouw van een huis of bedrijfspand is nog veel winst te boeken op de tekentafels. Zoals ook bij renovaties vergaande energiebesparingsmaatregelen belangrijke voordelen opleveren. Woningen en gebouwen kunnen de concurrentie weer aan en de huisvestingskosten blijven betaalbaar voor de gebruiker.

Kenniscentrum

In onze showroom en op locatie informeren, adviseren en begeleiden wij klanten naar een energie neutrale huisvesting. De vele mogelijkheden en toepassingen op het gebied van energiebesparing en duurzame energie delen wij tijdens  informatie-bijeenkomsten, presentaties en persoonlijk advies en voorlichting bij u thuis.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden, neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Laat u informeren over de verschillende producten voor een duurzaam leven.

0518432299