HR-ketels: koop of huur

Home Installatietechniek HR-ketels: koop of huur
Aanschaf nieuwe HR-ketel

EasyDoet uw cv- of warmwatertoestel het niet meer? Is de reparatie van uw oude ketel het niet meer waard? Overweegt u uw verouderd apparaat te vervangen door een moderne, zuinige HR-ketel? Dan kunt u bij Vellema een nieuwe HR-ketel aanschaffen. Komt een financiële uitgave in één keer op dat moment niet goed uit dan biedt Vellema u de mogelijkheid de HR-ketel, eventueel in combinatie met de plaatsingskosten te huren(*). Bovendien bent u dan verzekerd van een zorgeloze All-in service.

HR-ketel huren

Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe hr-ketel een forse investering is. Daarom kunt u bij Vellema ook een hr-ketel huren. Dit doen wij in samenwerking met Abel&Co. Bij huur ‘leent’ u voor een periode van minimaal 12 jaar een toestel van Vellema (*). U betaalt maandelijks een vast bedrag. Vellema houdt uw toestel in een optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Het toestel wordt niet uw eigendom.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staat Vellema garant voor een snelle afhandeling van uw klacht, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw vaste, lage termijnbedrag inbegrepen. U huurt bij ons al een HR ketel vanaf € 23,01 per maand!

U betaald een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn huur, service en onderhoud bij inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat u ten alle tijden verzekerd bent van comfort. Er worden tevens geen voorrijkosten, materiaalkosten of arbeidskosten gerekend bij onderhoud of service.

Tijdens de huurperiode bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Dit betekent dat uw installatie regelmatig wordt gecontroleerd. Daarnaast bieden wij gespecialiseerde service gedurende de hele huurperiode. U kunt ten alle tijde een snelle afhandeling van de klacht verwachten zonder bijkomende kosten.

Het is mogelijk om de installatie mee te finacieren tijdens de huurperiode. In dat geval zullen wij de installatiekosten (gedeeltelijk) ‘meefinancieren’. Wanneer u kiest voor (gedeeltelijke) mee financiering van de installatiekosten, dan wordt een toeslag bij uw huurbedrag opgeteld. Bij een financiering van € 500,- komt dit neer op een maandelijkse toeslag van € 7,-.

Meer weten of direct bestellen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier voor de algemene voorwaarden voor huren.

U KUNT AL EEN HR-KETEL HUREN vanaf € 23,01 PER MAAND!

(*) Optimale zekerheid

0518432299