Riolering, zink- en dakwerk

Home Installatietechniek Riolering, zink- en dakwerk

Veelal onzichtbaar dragen ook de riolering en het dak- en zinkwerk bij aan het comfort in en rond uw huis of bedrijf. Daarnaast dragen ze bij aan een duurzame leefomgeving. Ze vereisen onderhoud om hun functie goed te kunnen blijven doen.

Riolering                                                                   

De riolering is de infrastructuur onder de grond en nodig voor het veilig lozen van hemelwater en afvalwater. Het ontwerpen en aanleggen van een goede binnenriolering in een woning of gebouw is een van werkzaamheden die door Vellema wordt uitgevoerd. Bij het aanleggen van riolering dient er o.a. gelet te worden op het kiezen van de juiste leiding diameter, afschot, beluchting en ontluchting. Deze expertise heeft Vellema in huis. Naast het aanleggen van een nieuwe riolering voert Vellema tevens reparatie werkzaamheden uit aan de bestaande binnenriolering.

Zink- en dakwerk

dakwerkNa verloop van tijd zijn dak en zinkwerken aan onderhoud of vernieuwing toe. Anders kan er een lekkage of verstopping optreden in uw dak en zinkwerken. Dit heeft nare gevolgen voor uw dak.
Zink kent veel toepassingen en wordt bij zowel oude als moderne gebouwen toegepast. Het biedt bescherming tegen regen en wind en kent uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzame toepassingen en een lange levensduur.
Het vervangen van lekke zinken dakgoten alsmede leveren en plaatsen van nieuwe zinken dakgoten behoort tot het dienstenpakket van Vellema.

Zinken dakgoten worden op maat in onze werkplaats gemaakt en ter plekke bij de klant aangebracht. Hierbij worden de zinken dakgoten vakkundig door ervaren vakmensen aangebracht en gesoldeerd. Herstelwerkzaamheden aan bestaande zinken dakgoten worden tevens door ons topteam uitgevoerd.

Het leveren, aanbrengen en vervangen van bitumineuze dakbedekking voor garages, bijkeuken en dakkapellen is ook mogelijk. Vakkundig uitgevoerd en vaak in combinatie met het aanbrengen van platdakisolatie. De herstelwerkzaamheden aan (lekke) platte daken is een specialiteit van Vellema.

24 uurs serviceteam

Vellema helpt u ook in geval van lekkage of verstopping en staan 24 uur per dag en 7 werkdagen per week voor u paraat. Voor het snel en vakkundig repareren van uw dak.

Bel of mail ons voor meer informatie over onze werkzaamheden boven en onder de grond.

0518432299