Service en onderhoud

Home Installatietechniek Service en onderhoud

Iedereen is gewend aan een goed werkende installatie en storingen hieraan komen vaak op een ongelegen moment. Ook na ingebruikname van de diverse installaties staat Vellema voor haar klanten klaar deze installaties werkend te houden.

Voor  het herstellen en onderhouden van technische installaties heeft Vellema een speciale afdeling “Service en Onderhoud.” De gespecialiseerde en ervaren monteurs zijn dagelijks op pad om de installaties van onze klanten te onderhouden en werkend te houden.

Voor het periodiek onderhoud van uw HR-ketel is het mogelijk bij Vellema een onderhoudsabonnement af te sluiten. Informatie over de verschillende abonnementen kunt u hier vinden.Meer weten of direct een onderhoudsabonnement afsluiten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder energie, milieu en geld te besparen!

Onderhoudsabonnement afsluiten Contact

 

Ook na kantoortijden staan wij voor onze klanten klaar.

24-uur storingsdienst
Tijdens kantooruren (08:00 – 17.00 uur) zijn wij te bereiken via telefoonnummer: 0518 – 43 22 99.
Heeft u na kantoortijd of in het weekend last van een storing, dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer:

Storingsdienst: 06-13299410

U krijgt de dienstdoende storingsmonteur aan de lijn. Dit nummer is enkel buiten kantoortijden te bereiken.

Uw comfort is ons uitgangspunt

Wilt u meer informatie of een advies op maat? Inclusief het maandbedrag wat bij de cv-ketel, combiketel of het warmwatertoestel in uw woning hoort? Bel of mail ons. Maar u kunt ook direct online uw serviceabonnement afsluiten.