Energiezuinige verlichting

Home Onze producten Energiezuinige verlichting
lampEnergie-verantwoord of energie-neutraal is voor onze toekomst belangrijk. Vellema adviseert u graag over de nieuwste mogelijkheden en innovaties. Zoals een advies over mogelijke verlichtingsbesparing. Wist u dat 40% van het energieverbruik in huis en op kantoor voor rekening komt van de verlichting? Efficiënt omgaan met licht is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Verlichting gebruiken we overal maar kost ook veel geld. Er zijn tientallen mogelijkheden om te besparen op verlichting, te beginnen met een passende oplossing. Verlichtingsbesparing kan met energiezuinige lampen en armaturen, een daglichtafhankelijke regeling en een aanwezigheidsdetectie. Over verlichting nadenken en het vervolgens laten uitvoeren kan een besparing van 80% op uw energierekening opleveren. Begin vandaag nog met een oriënterend gesprek over de mogelijkheden.

HF is 40% zuiniger dan conventionele TL-verlichting. Ook is het licht rustiger geen flikkering) door de hoge spanningfrequentie en is dimbaar. De lampen gaan langer mee.

LED-lampen bevatten geen milieuonvriendelijke stoffen, worden nauwelijks warm en zijn tril- en schokbestendig. Bovendien verbruiken ze 80% minder energie dan gloeilampen en gaan 20 keer langer mee.

HF is 40% zuiniger dan conventionele TL-verlichting. Ook is het licht rustiger geen flikkering) door de hoge spanningfrequentie en is dimbaar. De lampen gaan langer mee.

Licht afgestemd op het gebruik van een bepaalde ruimte door middel van bewegingsdetentie. Bij voldoende daglicht of geen gebruik van de ruimte is het licht automatisch uitgeschakeld.

Doe de energiecheck!

 1. Inventarisatie
  Vellema komt langs en meet de spanning, stroom en het verbruik.
 2. Analyse
  Alle cijfers worden gecombineerd en geanalyseerd.
 3. Aanbevelingen
  U krijgt inzicht in uw verbruik en wij adviseren over besparingsmogelijkheden.
 4. Uitvoering
  Vellema realiseert de installatie.
Meer weten over een optimaal verlichtingsplan? Of als u andere vragen heeft, neem contact met ons op of maak een afspraak.

Neem contact op Offerte aanvragen

0518432299