Grienedyk 48,
9074 AC Hallum
0518 43 22 99 info@vellema.nl
img

ALLROUND INSTALLATIEMONTEUR

Contactgegevens
Grienedyk 48,
9074 AC Hallum
Postbus 9,
9074 ZL Hallum

ALLROUND INSTALLATIEMONTEUR

Wil jij meer verantwoordelijkheid, werken met de nieuwste duurzame technieken, minder reistijd en een betere werksfeer? Wil jij klanten ontzorgen op eigen (grote en kleine) projecten? Wil jij onderdeel worden van een leuk team in een informele omgeving en wil jij waardering voor je werk?

Dan hebben wij de juiste werkplek voor je!

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en hiermee veel ervaring opdoet. Het is mogelijk om zelfstandig projecten te realiseren van A tot Z. Je gaat onder andere aan de slag met de aanleg en het onderhoud van innovatieve, slimme en duurzame installaties zoals bijvoorbeeld (hybride) warmtepompen, klimaatinstallaties en zonnepanelen.

En:

  • Parttime werken is mogelijk
  • Een onderhandelbaar salaris en goede secundaire voorwaarden
  • Een eigen bedrijfswagen en goed gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Werken in de regio met de laatste technieken, apparatuur en gadgets
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Een leuk en gezellig team
  • Je kunt direct beginnen

Binnen Vellema heerst een prettige en informele werksfeer. Je werkt vaak in teamverband, afhankelijk van de werkzaamheden ga je ook regelmatig alleen op pad om de klus te klaren.

Wat vragen we van jou?

Je hebt een relevanteĀ opleiding in de installatietechniek of veel technische kennis en relevante werkervaring. Heb je ook kennis van elektrotechniek? Dat is helemaal mooi. Je bent enthousiast, kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent flexibel en klantgericht. Het leveren van kwaliteit staat bij jou, net zoals bij ons hoog in het vaandel.

Solliciteren?

Stuur je c.v. met motivatie naar info@vellema.nl en we bellen je snel op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over de functie? Stuur deze dan naar Hille Vellema op h.vellema@vellema.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 0518-432299.