Grienedyk 48,
9074 AC Hallum
0518 43 22 99 info@vellema.nl
img

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bespaar op uw energierekening door duurzaam te investeren

Investeren in zonne-energie is een verantwoorde investering. Energie uit de zon wordt met zonnepanelen gratis omgezet in elektrische energie. De prijs van energie blijft stijgen terwijl de prijs van de zonnepanelen verder daalt .Daarnaast zal de opbrengst van de panelen steeds hoger worden. Het wordt steeds aantrekkelijker om te investeren in zonnepanelen.

Vellema is een betrouwbare partner op het gebied van zonne-energie, en dat al sinds 2002. Wij hebben de ervaring, kennis en kunde voor deskundig advies en vakkundige installatie en service. Wij gaan voor topkwaliteit en werken alleen met producten die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen volgens de nationale en internationale normen. De door leveranciers geleverde panelen en toegepaste componenten zijn volgens alle belangrijke kwaliteitsnormen gecertificeerd.

Heeft u vragen over de aanschaf van zonnepanelen of de installatie ervan, neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook langskomen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Zonnepanelen = maatwerk

Vellema ontwerpt, levert en installeert zonnepanelen van de beste kwaliteit die garant staan voor een hoog rendement. Uw investering in een zonnepanelen-installatie moet minstens 25 jaar een betrouwbaar rendement opleveren. Kwaliteit is daarom een doorslaggevende factor. Wij leveren en installeren een praktisch onderhoudsvrij systeem van het hoogste technische niveau.   

Elke zonnepaneleninstallatie wordt door ons apart ontworpen. Aan de hand van een opname ter plekke worden de specifieke wensen en mogelijkheden doorgenomen. De installatie wordt afgestemd op de het jaarverbruik elektra, het dak oppervlakte, hoofdzekering en de specifieke wensen van de klant. Vervolgens wordt met speciale software een installatie-op-maat ontworpen, waarna er een voorstel wordt aangeboden met een daktekening en opbrengstprognose.
Wij leveren en installeren zonnepaneleninstallaties van de beste kwaliteit.

Onze ervaren en deskundige monteurs plaatsen en installeren de zonnepanelen zodat u na installatie met een gerust hart kunt genieten van alle voordelen van uw zonnepanelen-installatie.

Voordelen van zonnepanelen

  • U bent minder afhankelijk van energieleveranciers. De energie die u krijgt door zonnepanelen is voor u en hoeft u niet voor te betalen.
  • U draagt bij aan een beter milieu en een CO2 arm energiesysteem.
  • U bespaart veel geld op uw energierekening. De energie die u teveel oplevert, wordt geleverd aan het net. U krijgt een bedrag voor de energie die u terug levert. Dit wordt ook wel salderen genoemd.
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Hierdoor kost onderhoud u weinig tijd.
  • Zonnepanelen gaan zo’n 40 jaar mee. U bent dus een lange tijd verzekerd van stroom.
  • Binnen 5 tot 10 jaar heeft u uw investering terug verdient.