Grienedyk 48,
9074 AC Hallum
0518 43 22 99 info@vellema.nl
img

Installatietechniek

Vellema

Installatietechniek

Denkt u aan Vellema dan denkt u aan betrokkenheid, vertrouwen en vakwerk. Al meer dan 90 jaar is familiebedrijf Vellema uw duurzame installateur. Met een vast team van ervaren en betrokken medewerkers leveren wij vakwerk die past bij uw wensen. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht zodat wij u totaaloplossingen en maatwerk kunnen bieden. Wij denken graag mee over oplossingen op het gebied van duurzame energie, klimaat neutrale oplossingen en domotica.

Vanuit Hallum werken wij met een team van vakmensen die altijd streven naar de beste oplossingen voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij bieden oplossingen voor woningen, utiliteitsbouw, kleine zakelijke markt, industrie en scholen.

Om u blijvend van goed advies te kunnen voorzien zijn wij aangesloten bij “Uw Duurzame Installateur”. Dit is een landelijk samenwerkingsverband van elektrotechnisch- en totaalinstallateurs die zowel specialist zijn in het traditionele installatiewerk als in duurzame oplossingen voor energiebesparing.
Ook zijn wij aangesloten bij Abel&co, een ijzersterke organisatie met meer dan 200 installatiebedrijven in alle delen van Nederland. Met kennis van zaken, uitstekende service én voordelige tarieven op het gebied van onderhoudsabonnementen en huren van cv-ketels.

Als totaalinstallateur kunnen wij het volgende voor u betekenen

  • Elektrotechnische installaties
  • Gas- en waterleidinginstallaties
  • Klimaat- en verwarmingsinstallaties
  • Onderhoudscontracten

Wilt u Vellema ervaren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

24-uur storingsdienst
Tijdens kantooruren (08:00 – 16.30 uur) zijn wij te bereiken met het telefoonnummer 0518 – 43 22 99.
Heeft u na kantoortijd of in het weekend last van een storing, dan kunt u contact opnemen met het volgende telefoonnummer:

Storingsdienst: 06-13299410

U krijgt de dienstdoende storingsmonteur aan de lijn. Dit nummer is enkel buiten kantoortijden te bereiken.