Grienedyk 48,
9074 AC Hallum
0518 43 22 99 info@vellema.nl
img

Wijzer- en wijzerplaatverlichting

LED verlichting op een wijzer

Wijzer- en wijzerplaatverlichting

Op veel wijzers en wijzerplaten is verlichting aangebracht zodat men ook ’s avonds en ’s nachts van grote afstand kan zien hoe laat het is. Als lichtbron zijn hier in de meeste gevallen gloeilampjes uit de automobielindustrie voor gebruikt. Tegenwoordig vervangen wij de genoemde lichtbronnen door de nieuwste LED verlichting. Het voordeel van LED verlichting is dat het een langere levensduur en een lager energieverbruik heeft dan de traditionele gloeilampjes. Dit levert een besparing op voor het milieu en uw exploitatiekosten.

LED verlichting op een wijzer

Moderne LED-verlichting op wijzers en wijzerplaten wordt momenteel veel toegepast. Het voordeel van deze verlichting is de combinatie van een laag energieverbruik en de lange levensduur. Er kan hierdoor worden bespaard op exploitatiekosten en het milieu.

Vellema vervaardigt wijzers en wijzerplaten in de eigen werkplaats. Wij gebruiken alleen roestvrije materialen zoals roodkoper, messing en roestvrijstaal. De wijzerplaten worden voorzien van een twee componenten verf. De wijzers en de cijfers worden naar keuze voorzien van traditioneel bladgoud of verf.